Udlejning

Lej et anlæg til din næste fest!

Hvad enten du skal holde rund fødselsdag, konfirmation eller bryllup, har Mobile Sound en løsning, der passer til dine behov. Vi ved, hvor meget det betyder at have god lyd på dansegulvet, så man får lyst til at danse natten lang. Det kan også være, at du efterspørger baggrundsmusik til at skabe den helt rette stemning under middagen.

Vi tilbyder nogle basispakker med højttalere og mixer, som giver muligheden for at tilslutte musik. Hvis du holder fest for 50 mennesker eller derunder, anbefaler vi, at du vælger en af de små pakker. Holder du en større fest med 50-150 gæster, kan du med fordel vælge en af de store pakker.
Hvis du gerne vil sætte ekstra gang i festen, kan du leje en af vores lyspakker med LED lamper, som kan indstilles til at skifte farve og følge musikken. Du kan også tilkøbe mikrofoner, hvis der f.eks. skal være mulighed for at holde tale.

Book anlæg

Du kan booke et anlæg, ved at Besøge vores side Book os, her beskriver du dit event og vi vender tilbage med et tilbud skrædersyet til dig.
Du må også meget gerne ringe eller skrive en email.

Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@mobilesound.dk.

Instagram