Lydudlejning for virksomheder

Vi har hjulpet både små og store virksomheder med udstyr og teknisk afvikling af forskellige arrangementer, for eksempel julefrokoster, konferencer, foredrag, paneldebatter og lignende. Vi har et udvalg af trådløse mikrofoner og headsets, som er diskrete i udseendet og gengiver tale klart og tydeligt. Vi leverer også PA-anlæg i mange forskellige størrelser, som vi tilpasser de akustiske forhold, antal deltagere osv. Vi leverer en samlet løsning og afvikler for jer, så I ikke skal kæmpe med tekniske problemer og dårlig lyd.

Streaming

Skal i holde et professionelt streaming event er vi de helt rigtige til at stå for udlejning af udstyr samt afvikling. Vi sørger for fejlfri afvikling med høj kvalitet.

Talelyd

Når man holder tale for sine kollegaer, præsenterer årsregnskabet eller har inviteret vigtige gæster til en debat, er det afgørende at alle kan høre hvad der bliver sagt, men samtidigt skal lyden ikke være alt for høj. Vi lægger vægt på, at tale er i et behageligt lytteniveau, så man som tilhører ikke bruger energi på at lytte, men på at forstå. Afhængig af rummets størrelse og form, placerer vi flere højttalere blandt publikum, for at sikre en jævn fordeling af lyden. Foredragsholderen eller konferencieren får enten en håndholdt trådløs mikrofon eller et headset, så de kan bevæge sig frit på scenen, mens de taler. Antal mikrofoner aftales med arrangøren forud for arrangementet, og vi giver et skræddersyet tilbud efter jeres virksomheds behov. Udover lydudstyr kan vi også levere scenepodier og lys.

Firmafester

Hvis jeres virksomhed skal holde sommerfest eller julefrokost, kan vi levere både scene, lyd og lys til konkurrencedygtige priser. Vi laver lyd til al slags underholdning, koncerter og DJ's samt lys til scene og dansegulv. Kontakt os på info@mobilesound.dk eller benyt denne kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Instagram